به درستی محصول به سبد شما اضافه گریده است
آب بندی چاله آسانسور

آب بندی چاله آسانسور

آب بندی چاله آسانسور

آب بندی چاله آسانسور

معمولا در مناطقی که سطح آب زیرزمینی بالا میباشد، یکی از مشکلات عدیده سازندگان، آب بندی چاله آسانسور ساختمان میباشد. بهترین روش جهت آب بندی چاله آسانسور استفاده از افزودنی های آب بند کننده مناسب در هنگام اجرای بتن فونداسیون  در راستای تولید یک بتن آب بند میباشد. ولیکن به دلیل وجود فاکتورهای مختلف در اجرای بتن آب بند، معمولا در بیشتر موارد سازندگان با مشکل جمع شدن آب در کف چاله آسانسور مواجه هستند. در نوشتار زیر یکی از بهترین روشهایی که به آب بندی و عایقکاری چاله های آسانسور دارای نشست منفی کمک میکند، ارائه شده است.

مرحله اول: استفاده از عایق رطوبتی نفوذگر LS Proof

عایق رطوبتی نفوذگر LS Proof یک ماده نفوذگر کریستال شونده است که میتوانید آن را مستقیما بر روی بتن کف و دیواره های چاله آسانسور و هر جایی که احتمال نشست منفی در آن وجود دارد استفاده نمایید. نفوذگر LS Proof به صورت مایع بوده و آن را مستقیما بر روی سطح بتن کف و دیواره اجرا میکنیم. برای اجرای نفوذگر مایع باید دقت داشت در زمان اجرا و تا حدود ۲۴ ساعت پس از اجرای آن آبی در محل چاله آسالنسور وجود نداشته باشد تا کیورینگ اولیه این محصول اتفاق بیافتد.

نفوذگر مایع LS Proof  یک پرایمر اولیه جهت آب بندی نشت اولیه بوده و هر کیلوگرم از این ماده تقریبا ۸ مترمربع را پوشش میدهد. هرچند این ماده به تنهایی میتواند نقش آب بندی در نشتهای منفی را ایفا کند ولیکن به دلیل حسایت در آب بندی نشت منفی اجرای مراحل بعدی نیز توصیه میگردد.

بسته بندی LS PROOF در گالن های ۱۰ و ۲۰ کیلویی میباشد.

مرحله دوم: ماهیچه کشی و اجرای عایق رطوبتی RCI

در این مرحله پس از اجرای LS Proof نسبت به اجرای یک ماهیچه سیمانی در محل اتصال کف به دیواره چاله آسانسور با استفاده از ملات ترمیمی آب بند الیافدار RCM اقدام کنید. پس از اجرای ماهیچه سیمانی، عایق رطوبتی الیافدار RCI را طبق دستور مصرف مندرج در کاتالوگ این محصول اجرا مینماییم.

میزان مصرف RCM (ملات ترمیمی الیافدار) جهت هر متر طول ماهیچه کشی در حدود ۲ تا ۳ کیلوگرم میباشد. همچنین عایق رطوبتی RCI برای هر متر مربع در حدود ۱/۵ کیلوگرم مصرف میشود.

باید توجه داشته باشید در اجرای کلیه این مراحل آب حاصل از نشت چاله آسانسور موجب شسته شدن لایه های اجرا شده قبل از خشک شدن و کیورینگ اولیه آنها نشود.

مرحله سوم: اجرای یک بتن آب بند در کف چاله آسانسور

در صورتی که امکان افزایش تراز کف چاله آسانسور وجود داشته باشد، توصیه میگردد پس از اجرای مراحل فوق نسبت به اجرای یک بتن آب بند بر روی کف با ضخامت ۱۰ تا ۲۰ سانتی متر اقدام گردد. بتن آب بند مذکور را بر اساس طرح اختلاط پیشنهادی یک ذیل آماده و اجرا نمایید.

سیمان: ۵۰ کیلوگرم

ماسه شسته: ۱۶۶ کیلوگرم

شن مخلوط نخودی- بادامی: ۹۰ کیلوگرمپ

آب: ۲۰ تا ۲۲ کیلاوگرم

افزودنی NanoGel ژل نانوسیلیس: ۴ کیلوگرم

به گفتگو بپیوندید 8 دیدگاه

  • Sadegh nazari گفت:

    سلام خسته نباشيد بنده در چال آسانسور ساختمان در حال اجرا إز قسمت كف مشكل نشت اب را دارم إز محصول فاركو پلاگ (آني گير)استفاده كردم اما متاسفانه نتيجه نگرفتم
    آيا شما محصولي كه با وجود نشت اب بتواند عمل كند برأي ارائه داريد؟

    • farazpaye گفت:

      سلام و روزتان به خیر
      با توجه به بازدیدی که همکارانمان از محل پروژه ی شما داشتند. راه حل ارائه شده در این مقاله با استفاده از مجموعه محصولات پیشنهاد شده، می تواند مشکل نشت منفی در چاله آسانسور سازه را حل نماید.

  • آرمان گفت:

    با سلام چاله آسانسور ما مشکل نشت آب دارد کارشناس آوردیم گفت کف و پشت ریل رو میکنیم بعد قالب بندی بتن میریزیم اونم بتن دریایی???? ولی دیدم فقط یه مقدار سیمان تیپ5و ماسه آوردن بتن ریختن بنظرتون کارشون درسته?ممنون لطفا جواب بدین

    • IT_Team گفت:

      درود بر شما
      معمولا برای آب بندی چاله آسانسور از روشهای مختلفی استفاده میشود. در صورتی که طرح اختلاط بتن اجرا شده مهندسی شده باشد و از افزودنی های مناسب جهت تولید یک بتن آب بند در چاله آسانسور استفاده شده باشد به احتمال زیاد مشکل نشت منفی چاله آسانسور حل میشود. از افزودنی های مناسب جهت تولید بتن آب بند در چاله آسانسور میتوان به ژل میکروسیلیس FARA GEL AC1 اشاره کرد.
      در هر صورت در صورت حل نشدن مشکل نشت منفی چاله آسانسور، میتوانید با شماره های ذیل جهت بازدید کارشناسان شرکت فرازپایه و ارائه راه حل تماس حاصل فرمایید.
      026443383849 داخلی 101 واحد پشتیبانی فنی و مهندسی
      خط مستقیم 09393261300
      روزتان خوش و روزگارتان خرم.

  • علی رحمانی گفت:

    با سلام ؛ با مواد آنی گیر کف آسانسور جاهایی که نشتی آب داشت گرفته شد
    اما آب اومد بالاتر و از پشت پایه های کنج دیوار آب به داخل اومد
    دوباره اون ها رو دادیم کندند ؛ تقریبا ۱۰ سانت و دوباره مواد پر شد
    اما باز آب به صورت قطره ای از داخل خود پایه ها بیرون میاد
    به نظرتون تا کجا باید پشت پایه ها خالی بشه ؟ ممنون

    • farazpaye گفت:

      سلام
      معمولا در آببندی چاله آسانسور وجود تجهیزات موجود دز چاله آسانسور در اجرای کامل آببندی خلل ایجاد میکند. مسئله اصلی کندن پشت این المانها نیست، بلکه بایستی دقت شود تمام منافذ با استفاده از مواد آببندی مناسب پر شود. البته راه حل سریعتر و مطئن تر برای آببندی چاله های آسانسوری که با روشهای معمول قابل آببندی نیستند استفاده از روش تزریق فوم پلی یورتان به پشت دیواره چاله آسانسور هست که باید به این نکته نیز توجه داشت که علی رغم این که روش مذکور نتیجه بخش تر و موثرتر میباشد ولی هزینه های آن به شدت بالاست. به هر ترتیب در صورتی که نتوانستید از روشهای معمول نسبت به آببندی چاله آسانسور اقدام نمایید این امکان وجود دارد که همکاران ما در واحد پشتیبانی فنی جهت مشاوره و ارائه راه حل از پروژه ی شما بازدید نمایند.
      ۰۲۶۳۳۳۵۲۴۲۳

  • حمیدرضا گفت:

    سلام . کف چاله اسانسور نشت آب میده ولی فقط از کف چاله میده . چسب نانو مالتی هم زدم فایده نداشت . لطفا کمکم کنید . من دارم تاییدیه اسانسورمو میگیرم سر این موضوع گیر کردم .

    • farazpaye گفت:

      درود بر شما
      لطف میفرمایید جهت هماهنگی بازدید از چاله آسانسور با همکاران ما در واحد پشتیبانی فنی شرکت تماس حاصل فرمایید
      ۳۳۳۵۲۴۲۳ ۰۲۶ و ۰۹۳۹۳۲۶۱۳۰۰

نظر بدهید